Közlemény

Szeretettel tájékoztatjuk közösségünk tagjait és minden érdeklődőt, hogy gyülekezetünkben március 15-én, vasárnap csak a templomi istentiszteleteket tartjuk meg.
8 és 10 órakor magyar nyelvű, 9 órakor német nyelvű istentisztelet lesz úrvacsoraosztás nélkül.
A 9 órai gyermek-istentisztelet és a Kirchenkaffee, valamint délutáni balfi istentiszteletünk is elmarad.
A veszélyhelyzetre való tekintettel kérjük, mindenki csak saját felelőssége tudatában vegyen részt az alkalmon.

Mindazok számára, akik nem jönnek el a templomba, szeretettel ajánljuk honlapunkat, ahol vasárnap este már egy aznap a templomban elhangzott igehirdetést meghallgathatnak, letölthetnek. Korábbi igehirdetések is ugyanitt megtalálhatók.
https://sopron.lutheran.hu/irasaink/igehirdetes

Hétfőtől kezdődően a Wochenpredigt kivételével minden hétközi gyülekezeti alkalom szünetel. Lelkészi hivatalunk zárva lesz, telefonon lehet elérni lelkészeinket és sürgős esetben a hivatali és pénztári ügyintézésben is rendelkezésre állunk!

Gyülekezetünk honlapján és facebook-oldalain az eddigieknél sűrűbben osztunk meg lelki tartalmakat és információkat is, kérjük, kövessék ezeket az oldalakat!
https://sopron.lutheran.hu
https://www.facebook.com/evsopron/
https://www.facebook.com/evang.gemeinde.sopron/

Bár gyülekezetünk komoly értéke az a sokféleség és sokszínűség, amely alapján most is többféleképpen értékelhetjük a jelenlegi helyzetet, kérjük, hogy legyünk egyek imádságban, megértésben, dolgozzunk közösen a ránk bízott közösségért!

Isten áldása legyen mindannyiunkon!
Erős vár a mi Istenünk!

A gyülekezet vezetősége