Gyengénlátóknak

Soproni Evangélikus Egyházközség

9400 Sopron, Színház utca 27. • • 06-99/523-002

Baba-Mama-Kör

Mint oly sok más gyülekezeti csoport és kör, a Baba-Mama-Kör is tevékenykedni kezdett idén ősszel is. Tavaly óta új felállásban indult útjára a legkisebbek és anyukáik köre, hiszen a gyülekezetből akkor három újdonsült anyuka vállalta az alkalmak összehívását és megtartását.
„Engedjétek hozzám jönni a kisgyermekeket, és ne tiltsátok el tőlem őket, mert ilyeneké az Isten országa.“ Jézus bátorító hívását választották egész évre a Baba-Mama-Kör mottójának. Édesanyaként tudjuk, mennyire fontos a legkisebbekre való odafigyelés, a róluk való gondoskodás, és az, hogy megtalálják majd gyermekeink a helyüket az életben. Jézus is arról beszél, hogy a kicsinyek fontosabbak, mint gondolnánk, s nagyon is ott a helyük az Ő közelében. Vagyis nagyon is ott a helyük a gyülekezetben és az egyházban.
A vezetők igyekeznek alkalmaikat minél hangulatosabbá és kellemesebbé tenni. Így minden találkozás alkalmával közösen énekelnek, imádkoznak a kicsikkel, de leginkább a nyüzsgés és a közös játék tölti meg a teret. Bábozás közben bibliai történetekkel ismerkednek, teázás és beszélgetés közben pedig egymással.
Szeretettel hívnak és várnak alkalmaikra minden érdeklődő édesanyát, édesapát, nagymamát és nagypapát 0-4 éves korú gyermekeikkel/unokáikkal együtt.

A kör vezetői: Biczóné Pityer Gabriella, Manke-Lackner Eszter, Matus Klára Krisztina
Találkozók: minden hónap első és harmadik szerdája, 10-11.30 óráig
Helyszín: Sopron, Templom u. 12. fsz.3.

Közvetlen elérhetőségük: bmksopron@gmail.com